Wedstrijdverslag

Competitie: De Braggeleere 1 - The Rabbits.....3 - 7

Braggele op de dubbels bie de Braggelere

Vandaag mochten we aantreden tegen de braggelere op papier een team dat lager in de ranking staat dan ons, maar bij ons weet je het maar nooit het zou niet de eerste keer zijn dat we de boot in gaan bij een team dat iets lager staat. Na een moeizame heen reis en wat omweggetjes waren we dan eindelijk bij de braggelere en kon de wedstrijd beginnen.

Silvia mocht als eerste gooien ze begon redelijk aan de partij met onder meer een 98 score maar ja dan moet je de dubbel raken en dit ging zeer moeizaam uiteindelijk lukte dit toch met de dubbel 2, na een aantal keren de dubbel 7 te missen. 0 -1. De tweede leg ging beter en deze werd door Silvia meteen geshot dubbel 16 mooi 0-2. Als tweede mocht Tim. Hij gooit een goede leg met onder andere een 100 score maar ja dan komt het weer "de dubbel" na een aantal keren proberen te shotten komt hij tot de conclusie dat hij een favoriet heeft de dubbel 2 en deze wordt dan ook gegooid. 0-1. De tweede leg dan, deze wordt ook goed gegooid maar na een paar eer proberen te shotten komt de tegenstander in de buurt en Tim denkt dan toch maar de favoriet dubbel 2 en wint met 2-0. Dan is de teamcaptain Michael. Hij begint matig en het shotten gaat nog moeizamer maar gelukkig weet hij dubbel 1 te gooien 1-0. de tweede leg dan het ziet er niet naar uit dat Michael zijn dag heeft. De scores zitten hem niet mee en de dubbel ook al niet. Gelukkig voor hem kan de tegenstander niet profiteren en wint hij ook de tweede leg netjes 0-2. In middels staat het dan drie nul voor ons en mag Hubert gaan gooien hij gooit ook al niet al te best maar weet toch de eerste leg binnen te halen met dubbel 2 0-1. De tweede leg gaat Hubert makkelijker af en gooit dan ook een 100 score, maar ook deze leg kent zijn problemen en de dubbel wil maar niet vallen uiteindelijk mag hubert ook in deze leg weer de dubbel 2 shotten 0-2. Dan mag ik ( rick) het proberen. Ook ik gooi niet al te best, maar dan komt het dubbel 4 uit gooien gaat voor geen meter. Tim roept je moet voor dubbel 2 gaan maar ja eigenwijs en shot dubbel 4 na 10 keer proberen0-1. Dan de tweede leg de punten gaan redelijk en ik mag dan ook als eerst beginnen met shotten en dit wil maar niet lukken ik heb dan ook al het geluk dat mijn tegenstander zich een aantal keren kapot gooit. Uiteindelijk weet ik dan ook Dubbel 2 te shotten omdat dat de enigste dubbel is die loopt vandaag 0-2. Dan mag Gina het gaan proberen. De schrijver is niet al te blij met haar gooi techniek en zegt "gooi eens normaal"! Waarop hij als antwoord krijgt: "moet je maar niet bij mij schrijven"! DUS!!! Gina gaat ook voor een twee nul, maar ze heeft pech met de tegenstander, deze shot dan ook meteen 67. Gina stond nog op 150 eigenlijk geen kans1-0. Dan de tweede leg deze wordt sterk gegooid door beide spelers De tegenstander mag als eerst uit gooien en mist dubbel 12. Gina moet 59 shotten maar mist tops met 2 pijlen. Eigenwijs. want zij ging voor een 2-0 en dat gebeurt dan ook en ze verliest de eerst partij van de avond voor ons 2-0.jammer.Het staat nu 1-5 voor ons en we hebben dan ook nog maar een punt nodig voor de winst.

De TAC TIC wordt gegooid door Michael en Rick. De eerst leg gaat gelijk op en deze wordt door ons gewonnen 0-1. Dan de tweede leg, we lopen meteen achter de feiten aan en deze wordt dan ook verloren. Een derde leg, dit was nog niet voor gekomen deze avond. Deze wordt door ons redelijk goed gegooid en we winnen dan ook met 1-2. De winst is binnen. Silvia en Hubert gooien dubbel in dubbel uit. Hubert begint goed en gooit meteen in 82, netjes! Deze partij loopt goed met beide spelers en Hubert mist een 180, jammer! En dan komt het hoe zet je een 80 score weg op dubbel 1??!! Volgens Hubert is dat zeer eenvoudig. Silvia mist dan dubbel 1 en dan Hubert shot hem daarna, 0-1. Hij begint dan ook weer, gooit weer meteen in Dubbel 1 zijn favoriet deze partij gaat goed en silvia shot dan ook dubbel 4 netjes 0-2. Dan mogen Tim en Gina. Tim mag op de bull gooien en gooit in de buitenste ring dat kon er ook nog wel bij. Deze partij liep voor geen meter en werd dan ook met 2-0 verloren, jammer. Dan de bier leg deze gaat ons dit jaar niet goed af, maar voor de verandering beginnen we eens goed en komen snel voor te staan (230) punten. We staan op 70 en de tegenstander moet nog 293 uitgooien. Tim begint en laat dubbel 20 staan. Michael gooit en het zal ook eens niet zo zijn, hij moet weer de dubbel 1 raken. Hubert mag dan voor de dubbel 19 gaan en laat 19 staan. Inmiddels is de tegenstander ook bij gekomen en zij hebben nog 49 staan. dan mag ik en ik laat het afweten en laat dubbel 8 staan. Zij shotten in een keer en wederom verliezen we de bierleg "jammer", maar ondanks alles toch een mooie 3-7 overwinning.

© Rick